Мало копче – прекинувач (Piko Button)

5.914 ден

Овие мали копчиња – контролни прекинувачи, се дизајнирани да бидат многу издржливи, но сепак лесни и пријатни за употреба.

Димензии: 3 cm x 1.3 cm  / 5 cm x 1.7 cm
Тежина: 14 g / 47 g
Сила на активирање: 75 g / 125 g / 250 g
Повратни информации: аудитивни и тактилни
Приклучок: 3.5 mm, моно


Копчињата Piko се многу издржливи прекинувачи направени од алуминиум.
Овозможуваат поврзување со приклучок од 3.5 mm, а поради нивната чувствителност се погодни за управување на помошни средства за комуникација, прилагодена опрема за игри или уреди за контрола на околината.

Сила на активирање

75 g, 125 g, 250 g

Големина

3 cm x 1.3 cm, 5 cm x 1.7 cm

Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта, Портокалова, Црна, Бела, Златна, Сребрена

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.