Тастатура US/NL (Kinderboard)

8.472 ден

Оваа компјутерска тастатура со големи копчиња може да им помогне на децата со оштетен вид или моторни вештини и е одлична прва тастатура за секое дете.

Достапно по нарачка

Димензии: 45.72 cm x 17.78 cm x 3.81 cm


KinderBoard е USB тастатура едноставна за приклучување и користење на Windows компјутери. Содржи согласки, самогласки, броеви и интерпункциски знаци шифрирани во боја за да им помагаат на оние кои се нови во пишувањето да ги научат нивните групи на знаци. KinderBoard има копчиња со големи димензии од 2.5 cm и големи, задебелени, лесни за читање броеви и букви. На тастатурата се вклучени два USB 2.0 порти и функционални копчиња.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.