Прекинувач (Piko SW5R)

15.141 ден

Издржлив прекинувач со пет дејства со пет копчиња. Особено погоден за луѓе со моторни ограничувања. Овие прекинувачи се многу издржливи и сигурни во техничкиот дизајн и имплементација.

Достапно по нарачка

Димензии: 1.7 cm x 4.9 cm
Димензии на едно обоено копче на уредот: 0.8 mm
Сила на активирање: 125 g
Тежина: 18 g


Овој прекинувач со 5 дејства има 5 сензорни копчиња со мал дијаметар, поставени на основа која се вклопува во дланка. Идеален е за минимално движење со максимална контрола, на пример пристап до врвот на прстот.
Потребен е интерфејс за поврзување на уредот со компјутер.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.