Потпирач за раце (Ergorest)

10.182 ден

Потпирач за раце кој обезбедува помош за оние кои работат со опрема со екрани, што ги оптоварува рацете, вратот и грбот.

Availability: 1 на залиха (може да се нарача повторно)

Основен модел кој обезбедува помош за оние кои работат со опрема за екрани, што ги оптоварува рацете, вратот и грбот.
Ги поддржува рацете, а со тоа ги спречува професионалните здравствени проблеми, ја намалува тензијата предизвикана од работата со компјутери и помага телото да ја подобри работна положба.
Издржливата двојна потпорна структура е изработена од лиен алуминиум и гарантира цврста поддршка и неограничен опсег на движење.
Подлогата за поддршка е обложена со вистинска кожа, што го прави лесен за одржување и задоволство за користење.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.