Цврста заштита за тастатура (Visionboard 2)

8.365 ден

Оваа заштита за Visionboard 2 тастатурата е дизајнирана да им помогне на лицата кои користат стапче за уста или покажувач со глава да го притиснат секое копче, или лицата кои имаат потешкотии со прецизност поради недостаток на фини моторни вештини, тресење на рацете, мускулна слабост или друга моторна грижа.

Достапно по нарачка

Металната рамка на KeyGuard која лесно се чисти, безбедно се држи на место над тастатурата и обезбедува физичко одвојување помеѓу копчињата за лесно користење и пристапност.

Карактеристики:

  • Висококвалитетна метална рамка
  • Мазните, заоблени рабови обезбедуваат удобност и контрола
  • Им помага на корисниците со оштетени моторни вештини
  • Се вклопува на Visionboard 2 и Kinderboard

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.