Безжично глувче и тастатура (Keys-U-See)

6.188 ден

Безжично глувче и безжична тастатура со големи испечатени знаци и букви на копчињата.

Достапно по нарачка

Поголемите и подебели знаци на копчињата на оваа тастатура ја правт одлична за секој што работи во услови на слаба осветленост или што учи да пишува. Дизајнирана специјално за оние со состојби кои предизвикуваат оштетување на видот или слаб вид, како што се: макуларна дегенерација, глауком, дијабетична ретинопатија, катаракта, губење на видот поврзано со возраста.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.