Безжичен Ресивер (Beamer) – без SLAT

12.674 ден

Работи како традиционален прекинувач, со едноставно приклучување на моно-прекинувачот од 3.5 mm во еден уред и спарување со предавателот.

Достапно по нарачка

Димензии: 9.0 cm x 6.8 cm x 2.6 cm
Тип на прекинувач: Ресивер
Тип на поврзување: Безжичен
Повратни информации: Аудитивен клик, Визуелен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Овој ресивер функционира исто како традиционален прекинувач, а за користење на овој уред, потребен е предавател (како Jelly Beamer или Big Beamer)

Овој производ користи 2 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.