Безжичен Предавател (Jelly Beamer)

15.232 ден

Овој безжичен предавател овозможува сигурен, непосреден пристап до прекинувачот, а може да се користи и со повеќе други предаватели во иста просторија до 914.4 cm без пречки

Достапно по нарачка

Димензии: 10.0 cm x 8.2 cm x 5.5 cm
Површина за активирање: дијаметар од 6.4 cm
Сила на активирање: 71 g
Патување пред активирање: 0,0381 cm
Тип на поврзување: Безжичен
Тип на активирање: Притисок
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен


Овој безжичен предавател овозможува сигурен, непосреден пристап до прекинувачот. Повеќе Jelly Beamer предаватели може да се користат во иста просторија во исто време, од оддалеченост од 914.4 cm, без пречки, а вклучува и надворешен приклучок за прекинувач, што овозможува користење на кој било единечен прекинувач.

Карактеристики:

  • Долго траење на батеријата со вграден режим на мирување
  • Уникатните безжични кодови ја елиминираат вкрстената комуникација помеѓу уредите
  • Опсег од 914.4 cm
  • Потребен е безжичен приемник за работа на уредот
  • Вклучува четири заменливи преклопни делови во различни бои: црвена, сина, жолта и зелена

Овој производ користи 2 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.