Копче – прекинувач (Big Buddy)

6.188 ден

Ова копче е наменето за лица со умерени до тешки моторни пречки во горните екстремитети.

Достапно по нарачка

Димензии: 11.5 cm x 11,5 cm x 2.6 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 152 cm
Тип на активирање: Притисок
Површина за активирање: дијаметар од 11.5 cm
Сила на активирање: 150 g
Движење пред активирање: 0.17 cm
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Целната област на прекинувачот е 11.5 cm а може да се активира со само 150 g сила.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.