Цилиндричен прекинувач (Grasp)

24.368 ден

Прекинувач во облик на цевка, кој се активира со стискање или штипкање.

Достапно по нарачка

Димензии: 14 cm x 2.7 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 152 cm
Тип на активирање: Пневматски
Површина за активирање: 7.6 cm x 3.5 cm
Активирачка сила: 300 g
Движење пред активирање: 0,5 cm
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Корисникот мора да може да го ослободи фатот за приближно 2 секунди за да спречи нерамномерно работење на прекинувачот.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.