Пластична база за подлога за глувче (Ergorest)

1.377 ден

Пластична база за подлога за глувче

Достапно по нарачка

Тежина: 160 gr


Оваа пластична база е одлична за комбинирање со Ergorest потпирачите. Се монтира на на рачките на потпирачите и може да се постави во повеќе позиции.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.