Софтвер за читање и пишување (ABC Maestro)

5.764 ден

Уникатен образовен софтвер за учење како да се пишува, куца на тастатура и чита.
Моментално е достапен на англиски, германски, холандски, хрватски, македонски и српски јазик.

SKU: MPAT0180 Категории ,

ABC Maestro е педагошко-рехабилитациска програма за учење читање, пишување и користење на тастатура, која совршено се совпаѓа со производите на Clevy. Се состои од активности за учење букви, зборови и бројки. Активностите ги следат традиционалните методи за описменување, но нудат поиновативен и сеопфатен пристап кон учењето, преку учење на користење на тастатурата.

ABC Maestro е првенствено наменет за деца со потешкотии кои учат да читаат, пишуваат и користат тастатура; но може да го користат сите деца кои штотуку ги запознаваат буквите и бројките.

Прочитајте повеќе

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.