USB Интерфејс (Swifty)

13.547 ден

Многу брз USB-интерфејс со два прекинувачи што ги имитира функциите на глувчето, џојстикот и тастатурата. Се поврзува преку USB и не се потребни дополнителни драјвери. Компатибилен е со Windows, Mac и Linux

Достапно по нарачка

Димензии: 5.1 cm x 2 cm 1.3 cm
Тежина: 14 gr


Swifty е молскавично брз USB-прекинувач интерфејс во практично мало пакување. Универзалната способност на Swifty да работи со практично секој компјутер, таблет, паметен телефон или уред за генерирање говор овозможува користење на само еден интерфејс со прекинувач за практично сите потреби за скенирање со прекинувач.
Swifty може автоматски да открие моно или стерео приклучок од 3.5 mm, без потреба да се конфигурира за единечен или двоен прекинувач.
Swifty се напојува од уредот на кој што е приклучен преку домаќинот, така што не е потребно надворешно напојување. Swifty користи стандардни драјвери и работи со компјутери со Windows, Macintosh и Linux, Chromebook, таблети и паметни телефони со Android и повеќето уреди за генерирање говор.

Карактеристики:

 • Исклучително ниска латентност
 • Исклучително ниска моќност
 • 3.5 mm стерео приклучок
 • Автоматски открива стерео и моно приклучоци
 • До 3 влезови со Beam
 • Безжичен влез со Beam
 • Копче за глувче, копче за џојстик и емулација на тастатура
 • УСБ-уред со целосна брзина
 • Напојување со USB
 • Користи стандардни USB HID драјвери
 • Поддржува далечинско будење преку USB
 • Работи со Windows, macOS, Android, Chrome и Linux

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.