Интерфејс за iPad (SimplyWorks)

18.571 ден

Овој интерфејс за iPad обезбедува целосно безжичен пристап до iPad и iPad mini кога се користи со кој било SimplyWorks предавател.

Достапно по нарачка

Димензии: 9 cm x 6.4 cm x 1.8 cm


SimplyWorks за iPad првенствено е наменет и дизајниран да овозможи користење на SimplyWorks производите со iPad без дополнителни прекинувачи или нови посебни системи.
На пример, иако iPad не овозможува конвенционален курсор, SimplyWorks Joystick, во комбинација со SimplyWorks за iPad може да се користи за да се постигне целосен пристап за контрола на прекинувачот iOS. Алтернативно еден или повеќе SimplyWorks прекинувачи може да се користат со SimplyWorks за iPad за да се постигне истото.
Слично, комбинацијата на SimplyWorks тастатура и SimplyWorks за iPad му користи на корисникот на тастатура со големи копчиња на iPad.

Карактеристики:

  • 100% безжично поврзување за iPad и пристап до iPad mini.
  • Пропорционално скенирање (со користење на Joystick SimplyWorks).
  • Скенирање напред и назад.
  • Скенирање на тастатурата на екранот и целосна функционалност на тастатурата.
  • Интегрирано копче за прикажување или сокривање на тастатурата на екранот.
  • Режим за iBooks со превртување на страници.
  • Интегрална, литиум-јонска батерија што се полни преку USB кабел
  • Се спарува директно со iPad преку Bluetooth 2.1 без внесување на PIN-бројот.
  • Работен опсег од 20 метри

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.