Кутија со прекинувачи (Multi2)

9.344 ден

Кутија со прекинувачи која овозможува широк спектар на кликнувања на компјутерското глувче. Поврзувањето се врши преку USB.

Достапно по нарачка

Димензии: 5 cm х 3.8 cm х 1.5 cm
Приклучоци: 2 x 3.5 mm, USB


На оваа кутија може да се поврзат два единечни сензори. Функцијата на двата сензори е прилагодлива со помош на ротирачко копче. Достапни се 10 различни комбинации со кои што скоро сите програми се поддржани:

  • Лев клик/Десен клик
  • Празно место/Enter
  • 1/2
  • F7/F8
  • F11/F12
  • Лево/Десно
  • Горе/Долу
  • Esc/Tab
  • Ctrl/Shift

Слично како со глувче, тастатура, трекбол или џојстик, овие две работни функции може да се активираат со едно копче или единечни сензори.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.