Контролер (SimplyWorks CONTROL)

9.892 ден

Овој контролер може да се користи со кој било Simply Works предавател за да ги контролира играчките и малите апарати на батерии преку стандарден приклучок од 3.5 mm.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0174 Категории ,

SimplyWorks Control е едноканален безжичен контролер за играчки и апарати кои работат на батерии. Лесен е и доволно мал за да се прицврсти за играчка, има опсег на работа од 10 метри и ги има следните режими:

 • Директен – играчката се активира онолку долго колку што е притиснат прекинувачот
 • Заклучен – со едно притискање на прекинувачот се вклучува, а со повторно притискање се исклучува апаратот
 • Темпирани секунди
 • Темпирани минути

Кога е избран темпиран излез, временскиот период се поставува со помош на низа од LED диоди. Уредот работи со 2 x AAA батерии и ќе работи многу месеци без потреба од нивна замена, а се исклучува автоматски по одреден период на неактивност.

Карактеристики:

 • Работи со кој било предавател SimplyWorks за контрола на играчки на батерии или други излезни уреди
 • Овозможува спарување до шест безжични прекинувачи за да се овозможи кооперативна употреба
 • Единечен излез за приклучок од 3.5 mm
 • Доволно мал за да се врзе за играчка на батерии
 • Работен опсег од 10 метри
 • Автоматски режим за заштеда на енергија – нема прекинувач за вклучување/исклучување – се исклучува автоматски по одреден период на некативност а се вклучува со притискање на било кое копче
 • Долго траење на батеријата
 • Изборни временски периоди во временски режими

Овој производ работи со 2 x AAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.