Светлечки цилиндрични шејкери – 6 парчиња

19.337 ден

Занимлив сет од шест метални цилиндри со осветлена содржина за тркалање, тресење, редење и вртење.

Достапно по нарачка

Димензии:
– дијаметар: 7 cm
– должина 14 cm
– должина на станицата за полнење: 7 cm
Материјал: пластика и метал


Овие шејкери светат при интеракција (тркалање, тресење, вртење или редење еден на друг), автоматски ја менуваат бојата и обезбедуваат привлечно и визуелно мултисензорно искуство.
Станицата за полнење ги полни и обезбедува лесен самостоен пристап. Потребни се 4 часа за целосно полнење кое обезбедува приближно 5-6 часа користење.
Тие се особено одличен додаток на затемнета сензорна соба или темна област.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.