Црно-бели меки топки за сензорна активност – 4 парчиња

6.286 ден

Комплет од четири меки топчиња за сензорна активност, во црно-бели патерни.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0161 Категории ,

Димензии: дијаметар 18 cm


Оваа кадифена мека колекција од четири меки топчиња со контрасни патерни е одлична за симулација и ангажман на малите деца и бебињата; а низ безбедна игра може да ги откриваат која топка ѕвечка, а која тропка. Може да се одржуваат со површинско бришење.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.