Мало кутре со прилагодена контрола – бела или розова

7.618 ден

Забавен начин за учење на принципот на причина-последица преку игра.

Достапно по нарачка

Со оваа пудлица, децата преку игра можат да научат како причината и последицата се поврзани и на тој начин да стекнат важно искуство во комуникацијата. Пудлицата трча, лае, мавта со опашката и се протега. Оваа играчка е забавна и мотивирачка, што е важно за ученикот.
Оваа играчка може да се управува со копче по избор на корисникот – на пример соодветен е безжичниот прекинувач Jelly Beamer или Big Beamer.

Карактеристики:

  • Пудлицата може да се ракува само со копче
  • Достапна во бела или розова боја

Овој производ работи со 2 AA батерии (не се вклучени)

Боја

Розова, Бела

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.