Зајакот Роби (Robbie the Rabbit) – играчка со контролер

7.618 ден

Далматинецот Доти оди нанапред, седнува, лае и се превртува на грб. Работи со приклучок од 3,5 mm.

Достапно по нарачка

Вниманието, забавата и мотивацијата се важни предуслови за постигнување успех во учењето и поттикнувањето на комуникацијата.
Прилагодените играчки може да се користат со соодветен сензор или копче, дури и со физички ограничувања. Прилагодените играчки се особено погодни за учење на причинско-последичната врска и за вежбање насочени дејства. Со користење на прилагодени играчки, може да се стекне искуство за тоа кои контроли се вистинските.

Кога ќе го притиснете копчето, зајакот Роби почнува да трча и испушта звуци.

Оваа прилагодена плишана играчка може да се контролира со речиси сите копчиња (како Jelly Bean) преку 3.5 mm приклучок.

Овој производ користи 3 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.