Камчиња за редење со огледален ефект – златни, 20 парчиња

12.033 ден

Овој сет на мазни камчиња ќе ги фасцинира децата додека ги редат или ги сортираат по големина.

Достапно по нарачка

Димензии (најмала до најголема):
– дијаметар 4.5cm x висина 1.5cm
– дијаметар 6cm x висина 2cm
– дијаметар 8cm x висина 2.6cm
– дијаметар 15cm x висина 5cm


Четирите различни големини на овие сензорни огледални камчиња нудат одлични математички својства – децата може да ги согледуваат разликите, да ги подредуваат по големина или да ги редат едно врз друго, создавајќи нов свет.
Овие камчиња не се погодни за употреба во песок или вода, а исто така пожелно е да не се користат изложени на директна сончева светлина за да се избегне рефлексија. Не е погодно да се остават на отворено долг период.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.