Дрвена загатка (Holzpuzzle)

4.479 ден

Овој производ вклучува 8 лица кои претставуваат 4 основни емоции во дрвена кутија со капак. Загатките имаат контролни точки кои слижат како помош при решавањето.

Достапно по нарачка

Овие дрвени загатки овозможуваат да се научат четирите основни емоции.
Загатките имаат контролни точки кои помагаат да се стигне до решението.

Преку овие наставни помагала се поттикнуваат следните области:

  • Фини моторни вештини
  • координација рака-око
  • Визуелна диференцијација
  • Саморегулација
  • Перцепција

Карактеристики:

  • 8 лица со 4 основни емоции
  • Дрвена кутија со капак

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.