Локомотивата Томас (Thomas the Tank Engine) – играчка со контролер

9.877 ден

Локомотивата Томас им носи радост на младите и старите во учењето на принципот на причина-последица преку игра

Достапно по нарачка

Вниманието, забавата и мотивацијата се важни предуслови за постигнување успех во учењето и поттикнувањето на комуникацијата.
Оваа играчка може да се користи со соодветен сензор или копче, дури и со физички ограничувања. Децата можат преку игра да научат кои причини и последици се поврзани.
Томас може да се контролира или со вклучениот далечински управувач или со кои било 2 копчиња со приклучок од 3.5 mm. Со притискање на првото копче, Томас се врти во круг; а кога е поставен во вистинската насока копчето треба да се ослободи. Со притискање на второто копче, Томас почнува да вози.

Овој производ користи 3 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.