Спинер (All-Turn-It)

16.202 ден

Овој спинер овозможува поголемо учество на корисниците, може да се прилагоди на потребите и игрите, а се ракува со копче.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0053 Категории ,

Со активирање на прекинувач овој спинер прави случаен избор од дадени селекции. Двата делови овозможуваат да се направат неколку селекции со едно активирање на прекинувачот.
Достапни се претходно печатени облоги (коцки, бинго, азбука, игри, итн.), или празните облоги може да се приспособат за сечии потреби. Спинерот може да се користи со неговиот вграден прекинувач или со надворешен прекинувач.
Има бескрајни начини за користење на спинерот: овозможува активно учество на учениците во активностите за учење (букви или бројки), па дури и децата со тешка попреченост можат да учествуваат во игри со коцки.

Овој производ користи 2 C батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.