Сензорни Светлечки коцки за составување

15.984 ден

Комплет коцки за составување во две големини, кои светат и ја менуваат бојата кога се вртат.

Достапно по нарачка

Димензии:
– 4 cm x 15cm (4 коцки)
– 8 cm x 7.5cm (8 коцки)


Овие 12 коцки во 2 различни големини се погодни за употреба од раѓање и може ги користат деца од сите возрасти за истражување, градење или едноставно како амбиентални светла за создавање простор за смирување.
Со менувањето на бојата кога се вртат ги поттикнуваат вештините за саморегулација кај децата, и го поддржуваат развојот на јазикот во раните години, вклучувајќи предлози, бои, броење и секвенционирање заедно со бескрајните можности за воведување нов речник додека играат и истражуваат.
Се бришат со влажна крпа и не се потпоуваат во вода.

Секоја од коцките користи 2 АА батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.