Шарени стрес топки со приврзок

1.976 ден

Стрес топка која што посебно се препорачува за деца со ADD/ADHD.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0160 Категории ,

Оваа топка за стрес, која е исполнета со многу помали шарени топчиња, може лесно да се закачи на ременот со приврзок, што ја прави секогаш достапна кога има потреба. Стискањето на топката смирува, промовира фини моторни вештини и ги зајакнува мускулите на прстите.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.