Сребрени блокови за редење со метален сјај – 12 парчиња

12.033 ден

Привлечен, занимлив сензорен сет за редење, со изглед на мазен, сјаен ефект на огледало.

Достапно по нарачка

Димензии: 15cm, 12cm и 8cm


Привлечен сензорен сет од 12 блокови во 3 различни големини, со мазен, сјаен ефект на огледало, дизајнирани да се предизвик за децата. Одлични за поддршка на сензорна конструктивна и балансирачка игра кај децата.
Овие блокови не се погодни за употреба во песок или вода. Препорачливо е да не се употребуваат на директна сончева светлина поради рефлексија.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.