Транспарентни линијари за читање (Duo Window)

2.335 ден

Обоени линијари кои помагаат при читање и полесно следење на содржината на страницата.

Достапно по нарачка

Димензии: 20.5 cm x 8 cm


Овие линијари се направени од комбинација на непроѕирна и проѕирна пластика која истовремено го подвлекува текстот и го истакнува во обоена нијанса – широката лента може да се користи за истакнување на цели пасуси, а тенката за следење на единечни линии ред. Направени се од рециклирачка пластика и отпорни на гребење.

Вклкучени се 10 линијари за читање во различни бои.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.