Софтвер – Тренер за прекинувачи (LifeTool)

7.309 ден

Апликација дизајнирана да научи како да се користи еден или два прекинувачи. Целните групи се деца со физички пречки или со попреченост во учењето.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0138 Категорија

Целта на апликацијата – освен забавата – е да ја автоматизира употребата на еден или два прекинувачи. Вежбите нудат низа различни можности за учење, обука и спроведување на употребата на два прекинувачи. Самоиницијативноста и учењето преку вклучена работа на корисниците се клучни компоненти наместо реагирањето на дадените задачи и решавањето вежби.

Области на примена:

  • Градинка, рана интервенција
  • Ерготерапија
  • Деца со физички оштетувања
  • Компјутерски игри

Оваа апликација е достапна на два јазици: англиски и германски.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.