Прекинувач за усно управување (Quha Sento) – со лента за глава

27.566 ден

Quha Sento е првиот бесконтактен прекинувач во светот. Кликови на компјутерско глувче може да се вршат лесно и хигиенски чисто преку тенок Pust прекинувач (кој се активира на здив), прикачен и позициониран на лентата за глава како микрофон на слушалки.

Достапно по нарачка

Димензии: Прилагодлив сензор за дување 21 cm.
Тежина: 44 g (вклучувајќи лента за глава без Quha Zono)
Конектор: Конектор за Quha Zono


Quha Sento е првиот бесконтактен прекинувач во светот. Кликовите на глувчето може да се вршат лесно и хигиенски чисто преку тесен прекинувач, кој е прикачен и поставен на лентата за глава како микрофон на слушалки. Крајот на флексибилната писка е поставен на растојание од 1-5 cm од устата, така што е можно да се дува воздушен млаз на сензорот. Краток воздушен млаз се користи како лево кликнување на глувчето и долготраен воздушен млаз како функција за влечење и пуштање.

Карактеристики:

  • Целосен безжичен пристап до компјутер
  • Единствениот 100% хигиенски прекинувач за усно управување на пазарот
  • Без контролно – инстант одговор на вдишување и високо рафинирана координација око-уста-екран
  • Компатибилност: Компатибилен со жироскопски Quha Zono

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.