Двојно копче за прсти (Fingerbutton dual)

9.660 ден

Мал прекинувач со две површини за активација, што се поставува околу прстот со флексибилна велкро лента.

Достапно по нарачка

Димензии: велкро 13 cm x 3 cm, дебелина на копчето 0.5 cm
Должина на кабел: 1.60 m
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Прекинувачот може да се користи за извршување на две акции. Идеален за луѓе кои не можат да ја придвижат раката кон прекинувач, но сепак можат да активираат копче со прстите. Лесен е за употреба и многу чувствителен.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.