Прекинувач (Mini Cup)

8.106 ден

Овој многу мал прекинувач е наменет за луѓе со добра способност за таргетирање.

Достапно по нарачка

Димензии: 2.4 cm x 2.4 cm x 0.9 cm
Тип на прекинувач: Механички, жичен
Тип на активирање: Притисок
Сила на активирање: 130 g
Површина за активирање: 2.5 cm
Повратни информации: Аудитивен клик
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Прекинувачот се активира со притискање на неговата површина за активирање од 2.5 cm со прст, брада итн. Овозможува тактилни и аудитивни повратни информации, а корисникот може дополнително да го персонализира со различните налепници во боја, вклучени во испораката.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.