Безжично копче (KajoButton) – црно

19.617 ден

Безжично копче-предавател кој користи радио фреквенција, кое му помага на корисникот самостојно да контролира различни апарати.

Достапно по нарачка

Дијаметар: 5.5 cm
Висина: 1.8 cm
Тежина: 50 g
Сила на активирање: 250 g
Фреквенција: 868,30 MHz
Батерија: 3V, може да се замени
Монтирање: 3x винтови од 4 mm


Ова копче го ослободува корисникот користење многу кабли, а може да се монтира и работи со лесно притискање, така што е погодно за корисници со различни попречености, особено ако притискањето на традиционалните копчиња е тешко.
Може да се користи за контрола на апарати за домаќинство како што се врати, кревети и светла или да се интегрира во систем за повикување медицинска сестра. Повеќе копчиња-предаватели може да се користат во исто домаќинство за извршување на различни задачи бидејќи секое од нив има единствен сигнал.

Овој производ користи 3V батериja (не e вклученa)

Боја

Црна

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.