Сепаратори за биро – сини

3.608 ден

Идеално решение за деца на кои лесно им се одвлекува вниманието. Овозможува назначен простор за да се концентрираат на нивната работа.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0027 Категорија

Димензии: 32 cm x 32 cm x 32 cm


Овој сепаратор обезбедува пренослива индивидуална работна средина и им помага на децата да ја подобрат концентрацијата. Лесен за користење и преместување на различни бироа, може да поттикне независно учење или различни игри со бариери поставен меѓу учениците.
Сепараторот треба да се користи на рамна, нелакирана површина, а вакуумските прицврстувачи најдобро функционираат кога се додава малку влага.

Боја

Сина

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.