Навлаки за моливи и боички – 6 парчиња

2.531 ден

Оваа навлака го имобилизира показалецот, а триаголнестиот дел го поддржува правилното позиционирање на прстите.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0166 Категории ,

Помага за подобрување на ракописот, стекнување поголема контрола при држење на моливот/боичката и го намалува заморот на рацете. Нејзиниот уникатен, патентиран дизајн нежно ги охрабрува прстите и раката да се постават во соодветната удобна положба за фаќање на моливите и боичките.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.