Комуникатор со нивоа (iTalk2)

27.385 ден

Овој комуникатор обезбедува комуникација со повеќе пораки во која било средина. Има кристално чист квалитет на звукот, лесен е за програмирање и дозволува снимање на единечни пораки до 8.5 секунди на секоја страна.

Достапно по нарачка

Пораки/Нивоа: 2/3
Време на снимање: 4 минути.
Влез со прекинувач: 2
Излез за играчки/апарат/ECU: 2
Површина за активирање: 6.4 cm
Сила на активирање: 57-142 g
Тежина со батерија: 354 g
Тип на батерија: 9 волти. Се препорачува да се користи стандардна алкална батерија од 9V со овој уред. Алтернативните батерии може да се состојат од материјали кои не ја распределуваат енергијата на соодветен начин, а кога ќе се инсталираат, некои корисници може да доживеат недоследности.


iTalk2 со нивоа има два прекинувачи и им дава на корисниците слобода да избираат помеѓу две активности, како што се слушање музика или слушање приказна. Исто така е идеален за поставување и одговарање прашања, кажување шеги и коментирање во социјални ситуации. Со 120 секунди време за снимање, можностите се бесконечни. Може да се поврзе со играчка или апарат за подобар позитивен фидбек или за подобрување на пораките.

Карактеристики:

  • Подобар од кога било дигитален излез на звук погоден за речиси секоја средина
  • Вклучува проѕирна навлака, под која може да се стават слики или пишани пораки на самиот уред
  • Облогата со мек допир го прави уредот полесен за држење

Овој производ користи батерја од 9V (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.