Адаптер за уреди на батерии – A/AA

2.785 ден

Адаптер погоден за типови батерии АА и ААА.

Достапно по нарачка

SKU: MPAT0173 Категории ,

Со овој адаптер било која играчка или апарат што работи на батерии може да се претвори во уред што се активира со прекинувач. Бакарниот диск се поставува помеѓу контактот на батеријата и батеријата во уредот и може да се приклучи прекинувач на адаптерот.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.