Сензорни светлечки камчиња – 12 парчиња

24.605 ден

Комплет од 12 осветлени камчиња што може да се полнат, a може да се редат и да се тркалаат за ангажирање на сетилно учење.

Достапно по нарачка

Димензии: најголема – 15 cm x 4 cm


Овој сет од 12 обоени камчиња е дизајниран да обезбеди смирувачко и стимулирачко сетилно искуство.
Со различни големини и кабли за полнење, овие камчиња нудат бескрајни можности за ангажирање на сетилно учење. Можете се редат едно на друго, да се тркалаат или држат додека се ужива во нивното меко статичко или секвенцијално осветлување.
Овие уникатни камчиња не се само извор на забава, туку и моќен ресурс за децата со специфични шематски однесувања, а со редење, урамнотежување, тркалање и допирање, тие можат да ги подобрат своите моторни вештини и да откријат свет на прекрасни бои.
Овие камчиња се направени од издржлив поликарбонат и се дизајнирани да ја издржат активната игра на децата, а се одличен ресурс за поттикнување на децата да експериментираат и истражуваат.
На камчињата им се потребни 4 часа за целосно полнење и а батеријата трае од 10 до 12 часа.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.