Тајмер магнет (TimeTimer Twist)

2.672 ден

90-минутниот TWIST е алатка за управување со времето, која е многу лесна за употреба, одлична за деца и возрасни.

Димензии: 8.89 cm x 8.89 cm x 2.54 cm
Временски опсег: до 90 минути


Овој 90-минутен тајмер е забавна алатка за управување со времето, одлична за деца и возрасни и погодна за употреба во училница, канцеларија и дома. Тајмерот работи со едноставно завртување на надворешниот прстен до посакуваното време и присикање на копче за почеток на одбројувањето, кое е прикажано на дигиталниот дисплеј.
Магнетниот заден дел го прави овој тајмер погоден за прикачување на повеќето метални површини и лесно следење на времето.

Овој производ работи со 1 x AAА батерија (не е вклучена)

Боја

Црвена, Сина, Портокалова, Сива

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.