Транспарентни линијари за читање

2.455 ден

Линијари кои помагаат да се надминат тешкотиите во читањето и да се подобри брзината, точноста и флуентноста на читањето.

Достапно по нарачка

Димензии: 23 cm x 10 cm x 1 cm


Овие линијари се идеални за ученици со дислексија или оние кои страдаат од визуелен стрес, а се направени од обоена проѕирна пластика која што го истакнува текстот и на која што има една линија која што го подвлекува текстот. Дискретни се, со професионален изглед и може да се чуваат во книга како обележувачи.

Вклкучени се 10 линијари за читање во различни бои.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.