Држач за количка со копче (MagicArm)

36.025 ден

Држач за количка кој вклучува и SuperClamp – разноврсен стегач за аголни или кружни елементи со големина од 1.3 до 5 cm. Зглобната рака има топчести зглобови и копче за заклучување.

Димензии: 100 cm x 40 cm x 40 cm
Тежина: 1.4 kg
Дофат: 50 cm


Со големото ротирачко копче во средината на држачот, сите 3 спојници (топчест спој на врвот и на дното и вртлив спој во средината) може да се олабават и повторно да се затегнат истовремено.
Има максимален дофат од 50 см.

Карактеристики:

  • Со вклучениот стегач Superclamp може лесно да се закачи на заоблени елементи (на пр. цевка за инвалидска количка) како
  • Со вклучениот триаголен додаток може да се закачи на прави елементи (на пр. на маса).
  • Има држач за копчиња и мали уреди
  • Овозможува 3 спојници да се заклучат централно, вклучувајќи го и суперстегачот

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.