Пиши-Бриши табла

Оваа пиши-бриши табла е идеален додаток на малиот тајмер часовник (Time Timer MOD)

Димензии: 21.6 cm x 20.9 cm x 6.35 cm


Совршена за пораки, визуелни распореди, листа на задачи и одржување на распоредот на време, оваа табла е совршен додаток за секоја канцеларија, дом или училиште. Во неа се вклопува малиот тајмер часовник (TimeTimer MOD), а на задната страна може да се складираат разновидни матерлијали (како маркери и боички).

Производот не го вклучува малиот тајмер часовник (TimeTimer MOD)

Малиот тајмер часовник (TimeTimer MOD) мора да ја содржи силиконската навлака за да може правилно да се вклопи во таблата.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.