Диспензер за сапун (TimeTimer WASH plus)

9.195 ден

Автоматски диспензер за сапун без допир, интегриран со визуелен тајмер за да се осигура дека рацете се мијат доволно долго.

Достапно по нарачка

Димензии: 25.4 cm x 10 cm x 12 cm


Овој автоматски диспензер за сапун без допир, интегриран со визуелен тајмер осигурува дека рацете се мијат доволно долго. Визуелниот аспект на овој тајмер им помага на луѓе од сите возрасти и способности да го разберат времетраењето и процесот на миење раце.
Тајмерот може да се активира без допирање со едноставно држење на раката под отворот од каде што се испушта сапунот. Сапунот (не е вклучен) автоматски се испушта со што тајмерот го започнува одбројувањето. Како што дискот исчезнува, времето минува, што го поттикнува триењето на рацете за тоа време. Одбројувањето им овозможува на корисниците прво да ги навлажнат рацете, потоа да се мијат за одобрените 20 секунди, а потоа да се исплакнат.
Музиката и звуците може да се користат за поттикнување на чекорите за миење, а може и да се исклучат.
Диспензерот се полни преку USB.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.