Џебен тајмер (TimeTimer) – 7.5 cm x 7.5 cm

4.451 ден

Џебниот тајмер го прави времето опиплив концепт и помага да се следи поминатото време за време на предавањата, состаноците или наставните секвенци.

Достапно по нарачка

Димензии: 7.5 cm x 7.5cm x 3.3 cm


Ова е идеален тајмер за одбројување од 60 минути, за поединци или мали групи. Дури и оние кои не разбираат или сè уште не знаат да го читаат конвенционалниот часовник, секогаш можат да видат колку време преостанува (на пример, за да завршат одредена задача).
Вклучена со тајмерот е една 7.6 cm x 7.6 cm пиши-бриши картичка која може да се вметне во горниот дел од тајмерот за запишување на визуелни распореди.

Карактеристики:

  • Големи броеви, лесни за читање
  • Пиши-бриши картичка која се вклопува во отворот на врвот на тајмерот, а овозможува водење евиденција на задачи и помага да се оформи визуелен распоред
  • Проѕирна пластична заштита на црвениот диск
  • Вклучена мека торба за носење

Овој производ работи со една АА батерија (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.