Голем Тајмер (TimeTimer MAX) – 44 x 44 cm

16.311 ден

Овој голем тајмер е 44cm x 44cm за да може да се види во поголеми простори, како што се гимназии, кафетерии, аудиториуми и големи сали за состаноци.

Достапно по нарачка

Димензии: 44 cm x 44 cm


Овој тајмер има осум тајмери во еден – со приспособливо времетраење и променливи лица на тајмерот, MAX може да одбројува 5 минути или дури 24 часа.

Вклучени со тајмерот се 3 лица:

  • 5/15 минути
  • 30/60 минути
  • 120 минути/Пиши-бриши табла

Овие повеќекратни лица со различни времетраења овозможуваат максимална флексибилност и прилагодување, покрај опцијата за „поставување маркери“. Трите обоени маркери можат да создадат временски блокови на кое било лице со тоа што ќе ги прикачат во жлебовите помеѓу црвениот диск и броевите. MAX може да се користи на рамна површина, да се закачи на ѕид, табла или шина за мапа. Вклучен е 1 држач за држач.

Карактеристики:

  • Патентиран црвен диск кој исчезнува со текот на времето
  • Тивко, умерено или гласно ниво на звук за предупредување за различни средини и потреби
  • Осум тајмери во еден – 5 минути до 24 часа
  • Поделба на времето со обоени маркери кои се прикладно складирани на задниот дел од тајмерот
  • Може да стои самостојно или да се монтира на ѕид или табла

Овој производ работи со 2 C батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.