Среден Тајмер сет за во училница (Time Timer – жолт, црвен, син)

12.278 ден

Мулти-пакет сет од три тајмери. Секој сет доаѓа со три тајмери со различни бои за да помогне во наставната програма за бои во раните години и за управување со времето во училниците со кодирани бои.

Достапно по нарачка

Димензии: (секој тајмер) 19 cm x 19 cm x 3.8 cm
Временски опсег: (секој тајмер): 60 минути


Клинички докажан и доверлив – ова е оригиналниот визуелен тајмер, измислен пред повеќе од 25 години од Јан Роџерс. Докажан со долгогодишно искуство, покрај клиничките истражувања, Time Timer им помага на сите, од сите возрасти и способности, да го „видат“ времето, со што се зголемува фокусот и саморегулирањето.
Средниот тајмер до време од 60 минути има совршена големина за маси, табли или поставки за мали групи. Идеален е за мали до средни групи или соби.
Дизајниран да се користи во центри за учење, овој сет вклучува и 3 пиши-бриши картички за запишување активности и етикетирање (сместени во горниот дел од тајмерите). Секој тајмер може да собере до 2 картички.
Силните магнети овозможуваат секој тајмер да се постави на фрижидер, шкафче или кој било метален материјал, но исто така може да стои самостојно или да виси на ѕид.

Сетот вклучува:

  • Три средни тајмери во различни бои (жолта, црвена, сина)
  • Три пиши-бриши картички
  • Едно бесплатно преземање на апликацијата Time Timer Desktop
  • Водич исполнет со идеи за управување со времето во училницата и центрите за учење

Карактеристики:

  • Лесно препознатливи бои за деца
  • Тивко работење со опционално звучно предупредување на крајот од тајмингот
  • Магнети за закачување и потпирачи на задниот дел
  • Заштитна леќа со централно копче

Секој од тајмерите работи со 2 АА батерии АА/1,5 V (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.