Тајмер за одбројување

4.214 ден

Краток тајмер кој го прикажува преостанатото време до 60 минути со одбројување.

Достапно по нарачка

Димензии: 4.5 cm x 15 cm
Тежина: 233 g
Материјал: пластика
Временски опсег: до 60 минути


Со вртење на сребрениот диск на овој тајмер, саканиот временски период може да се постави прецизно до минута. Одбројувањето тече како кујнски тајмер. Дисплејот во боја го олеснува гледањето колку време преостанува (синиот дел). Опсегот на тајмерот се движи од максимум 60 минути до нула: тогаш „временската стрелка“ испушта тон како будилник.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.