Жироскопско блутут глувче за глава (Quha Zono X)

132.535 ден

Мало блутут глувче за луѓе кои не можат да користат десктоп глувци со своите раце.

Достапно по нарачка

Димензии: Должина 4.4 cm x 2.5 cm x 1.3 cm
Тежина: 12 g
Опсег на блутут: до 10 m
Поврзување: USB-C
Батерија: LiPo (литиум полимер) 90 mAh. Времето на активно користење е до 18 часа во зависност од режимот за заштеда на енергија/изведба
Време на полнење: 2 часа
Брзина на освежување на глувчето: 208 Hz


Корисниците на ова глувче може да ги извршуваат сите редовни функции на компјутерско глувче без да ги користат раце. Quha Zono X е компатибилен со сите модерни уреди кои поддржуваат блутут: компјутери, таблети и паметни телефони.

Карактеристики:

 • Интуитивните движења на главата се претвораат во движење на курсорот на екранот
 • Совршена точност на пиксели со мали движења на главата
 • Блутут поврзување – може да се спари со најмногу 8 уреди
 • Мал и тенок дизајн
 • Quha Dwell 2 софтвер за Windows
 • Магнетна штипка за уво или спојка за очила за носење на глувчето
 • Батерија за полнење – работи до 18 часа после целосно полнење
 • Слобода за движење додека се користи компјутер или мобилен уред.
 • Прилагодливи поставки – Брзина на курсорот, филтрирање на треперење
 • Поддржува вообичаени методи на лево и десно кликнување
 • Гестови – препознавањето гестови ги чита и интерпретира движењата на главата за да ги активира заедничките карактеристики како што се паузирање на курсорот, лизгање на прозорецот и центрирање на курсорот
 • Компатибилност – уреди со Windows, macOS, iPad, iPhone, Android и Chrome OS со Bluetooth®
 • Аудио индикатор за потврдување на корисничкиот влез

Производот содржи:

 • Глувче Quha Zono X
 • Магнетна база за полнење
 • USB-C кабел за полнење
 • Стегач за уво и заменливи врвови за уши
 • Клип за очила
 • Лиценца за Quha Dwell 2 софтвер и брз водич
 • Упатство за употреба и упатства за преземање софтвер
 • Гарантна картичка

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.