Приклучоци EU (iCLICK)

25.921 ден

iCLICK овозможува контрола на електричните апарати од iPad без скапи инсталации во просторијата.

Достапно по нарачка

Иновативниот iClick овозможува безжично вклучување и исклучување на електричните апарати користејќи бесплатна апликација на iPad со помош на апликацијата iClick, достапна од App Store.
Уредите може да се контролираат на следните начини:

  • Директно – Апаратот/играчката се напојува онолку долго колку што корисникот го допира прекинувачот на екранот на iPad – одличен начин се научат причините и последиците
  • Заклучување – Апаратот/играчката се вклучува со еден допир, а со следниот допир се исклучува
  • Временски – Еден допир го вклучува уредот за период одреден во апликацијата, од 1 секунда до 250 минути.
  • Соработка – Потребно е двајца корисници да работат заедно за уредот да се вклучува и исклучува – одлично за учење социјални вештини и кооперативна игра
  • Вклучено/Исклучено – Едниот прекинувач го вклучува уредот, а другиот го исклучува

iClick има два приклучоци што да се контролираат независно и е достапен со приклучоците во САД, Велика Британија, AUS/NZ или EU (Schuko).

Апликацијата има многу функции за да ја направи околината за учење забавна и ефективна – може да се избере боја за секој прекинувач или да се замени сликата на прекинувачот со фотографија направена или зачувана во iPad/iPhone. Апликацијата може да се скенира и со помош на iOS Switch Control од корисници кои не можат да го користат екранот на допир.

Бидејќи нема физичка врска помеѓу iPad и iClick или апаратите, на корисникот му се овозможува максимално можно ниво на безбедност.

Карактеристики:

  • Два независно контролирани штекери. Достапни се верзии со штекер за Велика Британија, EU, AUS/NZ и САД.
  • Ултра безбедна безжична контрола на електричните апарати
  • Седум контролни режими избрани од апликацијата iClick. Четири режими обезбедуваат независна работа на прекинувачот; три даваат кооперативна контрола
  • Два влезни приклучоци за прекинувач од 3.5 mm за сите типови на жичен прекинувач
  • Работа без пречки на растојание до 20 m

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.