Интерфејс за прекинувачи (Hitch 2.0)

11.578 ден

Овој интерфејс за прекинувачи за компјутер им овозможува на корисниците да го контролираат својот компјутер, активно да учат и да се забавуваат.

Availability: 1 на залиха (може да се нарача повторно)

SKU: MPAT0101 Категорија

Hitch 2 е USB интерфејс за прекинувачи за компјутер со влезови за најмногу пет прекинувачи или еден џојстик со 9-пински D приклучок. Кога се користи со софтвер достапен со прекинувач, корисниците можат да го контролираат својот компјутер, активно да учат и да се забавуваат. За корисниците на macOS Sierra, El Capitan, Yosemite или Mavericks, вклучете го Switch Control за целосен пристап до компјутерот со еден или повеќе прекинувачи. Покрај тоа, Hitch 2 вклучува режим на контрола на глувчето што му овозможува на корисникот да го контролира курсорот на глувчето на екранот со џојстик или повеќе прекинувачи.

Карактеристики:

  • Поедноставен кориснички интерфејс кој вклучува основни притискања на копчињата кои вообичаено се користат од софтверот за пристап со прекинувач
  • Способност да програмирате до четири копчиња по ваш избор
  • Интегрирана USB конекција
  • Подобрена 9-пинска D врска за џојстици
  • Компатибилен со Windows, macOS, Chrome и уреди со Android со USB конекција. Потребен е софтвер достапен со прекинувач

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.